HTML

Tarot jósda az interneten - Üdvözöljük!

Friss topikok

Archívum

A tarot előnyei más kártyával szemben

2012.11.19. 00:37 Dr. Kulcsár Ferenc

Az asztrológia alkalmas:
    Az élet komolyabb ügyeket. Elemzése kompatibilitás két ember nagyon accrately keresztül történik asztrológia, természetesen a pontos születési adatok a két egyén ehhez szükséges.

Tarot kártya mért jár a felhasználó húzza az ő választása a kártyák a pakliból. A tarot olvasó, akkor szükséges a mentális képesség kártya jelentését, és így isteni a jövőre nézve, hogy értelmezze használatra. Még a legtehetségesebb tarot kártya olvasó nehezen objektíven értelmezni a saját kártyákat, és így támaszkodnak mások méréseket végezni őket.

    Előnyei Tarot kártyák:
    Tarot kártyák egy jól lekerekített formája jóslás, a pontos adatok gyakorlatilag bármilyen jövőbeli esemény. Ellentétben asztrológia, a pontos idő amd hely egy személy egy olvasó, de a konstelláció szükséges.
    Hiányosságai Tarot kártyák:
    Ismét ellentétben az asztrológia nem szükséges, hogy a választ egy kérdésre a Tarot. Lesznek további részletek a jövőbeli eseményeket, de zagyva gondolatok lehet dobni zagyva előadások. A helyes olvasat függ, milyen jól Tarot olvasó értelmezi az elrendezés tekintetében a kérdést, tapasztalat nagyon fontos. Emellett előre ütemezése események esetén megfelelő tapasztalat.
    Tarot kártyák alkalmasak:
    Tarot kártyák alkalmasak pontos tájékoztatása minden fontos területén az élet, még ha ez kissé triviális.

Psychic mért csak attól függ, az intuitív képességeit az olvasó. Psychic képessége olyan erő kell kidolgozni a gyakorlatban, és minősíteni egy extra-szenzoros hatalom, más néven ESP (Extra érzékszervi észlelés). Ez vonatkozik a tisztánlátás és az előzetes ismeret. Kritikus valódi pszichés egy csalás a legnagyobb korlátozás ez a módszer a jóslás.

    Előnyei Psychic olvasmányok:
    Pontosan tudod, mit akarsz. Psychic mért tipikus formája jóslás, ahol a lelki valóságot látja, vagy érzékeli a jövőben.
    Hiányosságai Psychic olvasmányok:
    Nyilvánvaló, hogy ha teljesen függ a lélektan képesség és a becsületesség, és mivel csak egy maroknyi ember rendelkezik a ritka ajándék, találni egy megbízható paranormális nagyon nehéz. A részletes előadás nagyon szabadon értelmezhető.
    Psychic Readings alkalmasak:
    A tisztánlátó érzékeli a jövőben elméletileg szinte bármi lehet megjósolni.
    Találjanak megfelelő Psychic: Válasszon a listából szakértői lélektan és online chat-ről a jövőben.


Teljesítmény Fortunes "Amazing származékos Tarot kártyák Jóskártyák

Szólj hozzá!

Címkék: tarot-jósda tarot-elonyei

A bejegyzés trackback címe:

https://tarot-online.blog.hu/api/trackback/id/tr634913839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása