HTML

Miért pont tarot?

2012.11.19. 00:36 Dr. Kulcsár Ferenc

Írja be a kérdés itt ...
Ősidők óta, az ember arra törekedett, hogy megtalálja az ismeretlen. A törekvés a tudás a jövő vezetett létrehozását számos különböző módszerek jövendölés, mint például asztrológia, numerológia, I - ching, crystallomancy (olvasás egy kristálygömb), tenyérjóslás (tenyérjóslás) és a lelki olvasmányok, hogy , csak néhányat említve. Jövendölés meghatározása a gyakorlatban a jövő kifürkészésére, általában az egyén, a misztikus vagy természetfeletti módon.

    Hogyan működnek az egyre népszerűbb formája jóslás különbségek?

Asztrológia igényel pontos időpontját, helyét és születési ideje a személy, a neve is segítséget. Ezekből az adatokból a horoszkóp diagram elterjedt abban a pillanatban, abban a bizonyos helyen dobnak. Alkalmazása jogszabályok asztrológia, egy asztrológus jóslatokba bocsátkozni a jövőről, attól függően, hogy a helyzet a különböző bolygók, azok jellemzőit és a tranzitok fog múlni.

    Előnyök asztrológia:
    A jobb kezében asztrológia is nagyon pontos, különös tekintettel az időzítés az események. Is nyújt végleges választ az asztrológiában ez általában lehetséges. Ez azt jelenti, akkor mindig meg kell tenni, hogy egyértelmű "igen" vagy "nem" kap egy kérdést, és akkor is, ha a válasz nem lehet megállapítani, lesz egy különleges ok, miért van ez így. Az asztrológia nem csak egy eszköz a jövő kifürkészésére, de azt is ténylegesen rendelkezésre álló kedvezőtlen helyzetekben.
    Hiányosságok az asztrológia:
    Az asztrológia nem mindig alkalmas rögzítő apró részletek, különösen azért, mert annak, aki foglalkozik a személy, akinek a horoszkóp elemezték. Például, ha valaki meg akarja tudni, hogy a finomabb részleteket a leendő férj vagy ha mozognak, a pontos természete az új helyen lesz az asztrológia nem mindig képes ezeket az információkat. Az asztrológia jó előre eseményeket, de nem tudja, hogy a részleteket az esemény kell leírni. Megtalálása az információt egy esemény attól függ, hogy az asztrológus a jelentőségét a pozíciókat a bolygók egy diagram és egy jó asztrológus gyakran használják egyéb prediktív módszerek, mint a számmisztika, vagy pszichikai képességét, mint egy útmutató elemezni.

Szólj hozzá!

Címkék: tarot jó tarot szép tarot-jósda tarpt-online

A bejegyzés trackback címe:

https://tarot-online.blog.hu/api/trackback/id/tr404913838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása